TARIEVEN

Webdesign Video, film en montage Drukwerken, opmaak en drukken

Prijzen van al onze diensten zijn dusdanig afhankelijk van uw wensen dat deze op voorhand niet gegeven kunnen worden. Wij willen u tevens geen verkeerde indicaties geven. Meer informatie vindt u onderstaan.

WEBDESIGN

De kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe website zijn volledig afhankelijk van het aantal benodigde manuren. Wij hebben de kennis en vaardigheden om vuur u, voor zover gewenst, het gehele traject te verzorgen. Van het registreren van een domeinnaam en hosting, tot goede zoekmachine optimalisatie (SEO). Er zijn talloze mogelijkheden bij het ontwikkelen van een website, volledig afhankelijk van uw wensen kunnen wij u na een persoonlijk (e.v.t. telefonisch) gesprek een goede kostenindicatie geven.

VIDEOREPORTAGES EN TV COMMERCIALS

Ook hierbij zijn prijzen vooraf moeilijk vast te leggen. Hoe lang dienen wij bijvoorbeeld op locatie aanwezig te zijn om achteraf een goede reportage te kunnen neerzetten, en hoe lang moet de reportage uiteindelijk duren? De antwoorden op deze vragen zijn van belang bij het samenstellen van een kostenplaatje.

Een commercial kan 10 seconden duren, maar ook 45 seconden. Het is mogelijk dat wij de juiste beelden voor uw commercial reeds in ons bezit hebben, het kan echter ook zijn dat deze nog gemaakt of elders afgenomen moeten worden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

DRUKWERKEN

Drukwerken zijn er in alle vormen en maten, van visitekaartjes tot spandoeken en van brochures tot bestickering. Gedrukt op 135 grams budget papier of luxe 400 grams gelamineerd SPOT UV ‘papier’. In oplage van 50 of 10.000 stuks. De mogelijkheden zijn enorm. Voor meer informatie kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Groot Creatieve Media werkt voor de realisatie van drukwerken samen met Frank Veldkamp Fair Design.

rss

Recente creaties

 

subtitle
rss