WEBDESIGN, FILM & MONTAGE EN DRUKWERKEN

Webdesign Video, film en montage Drukwerken, opmaak en drukken

Al vele jaren bestaan de voornaamste werkzaamheden van Groot Creatieve Media (tot november 2012 bekend onder de naam ‘Groot Webdesign’) uit het vormgeven, ontwikkelen en onderhouden van (nieuwe) websites. Daarnaast is film en montage een volop groeiende dienst, zo zijn er al vele uitgebreide videoreportages, videoverslagen en tv commercials verzorgd. Ook op het gebied van drukwerken en fotografie kan Groot Creatieve Media u van dienst zijn.

De verschillende diensten die Groot Creatieve Media u kunt leveren staan hieronder in een duidelijk overzicht opgesomt. Heeft u vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

WEBDESIGN, UW DIGITALE VISITEKAART(JE)

Er komt bij een website natuurlijk veel kijken. Het is uw digitale visitekaartje en misschien wel de grootste reclame- en/of informatiebron van de nabije toekomst. Er zijn talloze manieren om uw website nét nog even dat beetje extra aandacht en vindbaarheid te geven, wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie promotie video of unieke foto’s welke het product of de organisatie achter de website nog duidelijker in kaart brengen.

Een website kan bestaan uit een enkele informatiepagina, maar ook uit een complete database vol met informatie, dynamische elementen, geavanceerde scripts, etc. Hoe groot of klein de website ook is, Groot Creatieve Media denkt bij het ontwikkelen niet alleen aan de juiste ‘look & feel’ maar ook vooral aan de vindbaarheid van de website (SEO, Search Engine Optimalisation). Niets is tegenwoordig belangrijker dan een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van webontwikkeling, Groot Creatieve Media staat tevens open voor nieuwe uitdagingen. Tijdens het ontwikkelproces is er volop contact met de klant. Onze ervaring leert dat door de persoonlijke relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, het eindresultaat en eventueel ook toekomstig onderhoud vrijwel altijd in volle tevredenheid zal verlopen.

» Bekijk een aantal van onze referenties

VIDEOREPORTAGES EN TV/RADIO COMMERCIALS

Steeds populairder is het om uw organisatie, evenement, dienst of product te promoten door middel van direct bewijs in de vorm van bewegend beeld. Een overtuigend middel dat uw product op een zeer aantrekkelijke wijze zal promoten. Inmiddels heeft Groot Creatieve Media al vele evenementen en attracties van een overweldigende videoreportage voorzien. Van de zogenoemde ‘trailers’ tot ‘aftermovies’ en alle tussenliggende fases, op locatie kan een complete reportage verzorgd worden en naar wens ook nog op dezelfde dag op het internet te bekijken zijn.

Een aantal van de mogelijkheden:

» Bekijk een aantal van onze referenties

DRUKWERKEN VAN A TOT Z

Er zijn gigantisch veel mogelijkheden als het om promotiemateriaal gaat. Van visitekaartjes tot spandoeken en van billboards tot autostickers. Groot Creatieve Media ontwikkeld voor u het gewenste design en indien gewenst verzorgen wij ook de druk in hoge kwaliteit.

Fotografie

Voor het kunnen ontwerpen/vormgeven van websites of promotiemateriaal is vaak beeldmateriaal nodig, overtuigend beeldmateriaal! Groot Creatieve Media zal in samenwerking met Frank Veldkamp Fair Design zorgen voor een prachtige reportage van uw evenement, dienst of product. Kwaliteit staat bovenaan en juist daarom is niets overtuigender dan u enkele van onze referenties te tonen.

» Bekijk een aantal van onze referenties

Terug naar boven

rss

Recente creaties

 

subtitle
rss
rss

Youtube kanalen

line
rss

Video tip

line